FŐOLDAL
A PROGRAMRÓL
KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉKOK
BLOG
BELÉPÉS
Pályázat óvodáknak

7 ok, miért jó, ha a Detki Okosjátékkal játszol gyermekeddel!

1. Olyan izgalmas, játékos feladatok várják időről időre a gyerekedet, amelyekkel élvezetes és komplex módon alakíthatók az olvasásához, valamint az értő olvasásához szükséges képességeinek összessége.

2. Az olvasás fejlesztése mellett jó hatással lehet gyerkőcöd tanulási képességeire, és egyre nagyobb rutint szerezhet a különböző szövegértő feladatokban.

3. Könnyebben boldogulhat majd a különböző szövegtípusok feldolgozásával.

4. Beindíthatja gyermeked fantáziáját, fejlesztheti kreativitását, gondolkodását.

5. Sok pozitív élményre tehet szert gyermeked, és ha szívesen oldja meg ezeket a gyakorlatokat, akkor idővel nemcsak a tanulása lehet hatékonyabb, hanem javulhat a hozzáállása és a motivációja, amelyek alapjai a hosszú távú, eredményes tanulásnak.

6. Ezek a vidám, játékos, kalandokkal teli, finom feladatok jó alkalmat biztosíthatnak arra, hogy minőségi időt tölts együtt gyermekeddel.

7. Szülőként egyre több mindent megtudhatsz arról, hogy mennyire játékosan és milyen sokoldalúan fejleszthetők az értő olvasáshoz szükséges képességek!

Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékokhoz beszerezzetek néhány csomag Detki állatfigurás háztartási kekszet, majd időről időre meglátogassátok a honlapokat az aktuális feladatlapokért!

Vissza
Részvételi szabályzat Adatvédelmi szabályzat Cookie szabályzat, cookie perenciák módosítása Kapcsolat GYIK